Stakkars Google

Det er ikke måte på hva den søkemotoren må finne seg i å bli spurt om. Og for nyankomne lesere av denne bloggen: De fleste av oss bloggere har et administrasjonsverktøy der vi kan se hva folk har søkt på og måten de har kommet til bloggene våre på. Noen av søkebegrepene fortjener omtale, og jeg tar nå ukens oppsummeringsheat med søkebegreper på bloggen min. Jeg skal også forsøke å besvare noen spørsmål.

Noen har søkt på setningen «jeg leser bare Bibelen» og kommet til meg. Vel. Det er ikke rett adresse du har kommet til, men jeg kan på et vis forstå det. Men skulle du komme på andre tanker, har Marta Norheim som jobber hos oss i NRK skrevet en fin anbefaling til lesestoff i sommerferien.

«Nakne eldre menn «: Prøv om tjue år. Jeg skal vurdere saken.

«Verste ventemusikk «: Julio Iglesias i loop i kø til Telenor Kundeservice etter tjuefem minutter. Riktignok er det noen år siden. Eller mayaindianerne rett nedenfor Egertorget mens man venter på en øl. På en god tredjeplass: Den samme gamle visa fra en pratmaker mens man venter på å komme til orde.

«Hvordan ser man at gutter er jomfru «: Det er litt ulikt fra gutt til gutt, tror jeg. Flakkende blikk når det begynner å bli alvor, eventuelt ikke helt målrettede hender og munn. Det beste er vel bare å guide ham pent i den retningen du ønsker. Snakk sammen.

«Naken oppvask «: Har aldri vært borti det, men skal si ifra hvis jeg får lyst til å teste det ut. Jeg lover å skrubbe godt med kasserollebørsten og komme med et rikt illustrert oppslag.

«Skrivesperre «: Antakelig fikk du treff fordi jeg har skrevet et innlegg om skrivesperre. Å ha skrivesperre er noe som rammer alle, men ikke stress: Det går fort over.

«Elvis døde fordi «: Elvis døde fordi han spiste for mye peanøttsmør. I alle fall var det den versjonen vi fikk på barneskolen i 1977. Dette var ukens oppsamling av søkebegreper. Velkommen hit, alle nye lesere, uansett hvordan dere fant meg.

4 tanker om “Stakkars Google

Legg igjen en kommentar