Før hun trykket på send-knappen

«Hei!

Takk for sist, og takk for epost! Hører at du har blitt singel! Jeg savner deg på disse kanter. Alt ble så dumt på den festen for et år siden, hvis du fortsatt husker den. Jeg skulle jo egentlig ha sagt at jeg likte deg veldig godt, i stedet ble jeg sittende og tulle alt vekk. Det var dumt av meg. Det var jo så lenge siden vi hadde sett hverandre. Ja, jeg vet at jeg var i et forhold, jeg også, men det er lov å si at man bommet litt på målet, hvis du skjønner hva jeg mener. Sannheten er jo at det er deg jeg har tenkt på. Og så ble det altså sånn på den festen for et år siden. Jeg vet at jeg kanskje ikke har noen troverdighet, og det er irrasjonelt, men jeg sier det likevel: Jeg savner deg. Kunne du tenke deg å treffe meg? Det trenger jo ikke skje noe. Og om det likevel gjør det, så trenger vi ikke frykte konsekvensene. Tenk over saken, i alle fall. Savner deg. Klem fra meg.»

Control + a, delete.

«Hei!

Takk for sist, og takk for epost! Hører at du er singel! Håper alt er bra, her er det futt og fart som vanlig! Klem fra meg.»

2 tanker om “Før hun trykket på send-knappen

  1. Nå ble jeg glad!
    For det første var denne veldig fin. Det er noe grunnleggende ærlig og sant over denne lille teksten, den satt med en gang.

    For det andre er det stor stas at du plutselig dukket opp med blogg og full pakke! Ser frem til mer.

Legg igjen en kommentar