Ordkunstnere og hvileskjær

Det som er fint – ved siden av stoltheten, selvsagt – ved å bli fremhevet av Norges beste blogger i 2008, Virrvarr, er naturligvis at jeg oppdager nye bloggere som jeg ikke visste om. Ordmestre, samt mennesker som man kan lese og lese og lese. Takk for at jeg får stå på den lista!

Detaljer funnet på en lørdag

Og når det nå er lørdag, vil jeg gjerne at dere promoterer egne eller andres blogger her. Hvem er dere glade for å lese? Jeg kan selv starte med å fremheve Suziluz fra min egen lenkeliste, henne som vandrer langs linjene og observerer på et av verdens mest poetiske språk. Eller hva med Dr Borgs salve mot svie, der man kan bli sittende hele kvelden og knise? Kikk også innom mirakel – hele pakka, som trenger at vi leser henne mer enn noengang. Så ble det da lørdag!

8 tanker om “Ordkunstnere og hvileskjær

  1. Selv om det er blitt søndag nå, så vil jeg alikevel slå et lite slag for en helt ny blogg. http://flinkepike.blogspot.com/ Flinke pike sliter tungt om dagen, og fikk tipset om å begynne å blogge. Skriver jeg godt nok til det da, svarete flinke pike. Da hun skjønte at hun kunne skrive hva hun ville, hun bestemte selv, og at bloggen ville gå seg til underveis, og at hun ville finne sin måte og vei etterhvert, slo hun til som et lyn, uten nøling. Hun er som sagt ny i bloggverdenen, og jeg ønsker for henne at flest mulig besøker siden hennes og ønsker henne velkommen i bloggland. Tips henne gjerne om blogger som handler om det samme som hennes, depresjon og angst. At det er mange som sliter og strever. Og at det finnes håp. På førehand takk og god søndag.:-)

Legg igjen en kommentar