Togstasjons-dansing, bare et tidsspørsmål før du får se det

Opprinnelig er fenomenet et ektefødt barn av internett. Nå er det i ferd med å bli siste stilige mote i reklamebransjen. Fenomenet heter ‘flash mob’. Det avtales over nettet, og involverer hundrevis av mennesker. De øver i hemmelighet. Du aner ingenting der du står i morgenrushet på t-banen eller togstasjonen. Plutselig eksploderer det. Slik det gjorde på Liverpool Street Station den 15. januar. Avtalt i full hemmelighet, og gjennomført med millimeterpresisjon. Slik så det ut da det skjedde:

Stuntet var en reklame for et mobilselskap, og flash mob’en var godt planlagt. Et intetanende publikum var over seg av begeistring etter forestillingen. Omtrent det samme inntraff på en stasjon i Antwerpen den 23. mars i år, der målet var forhåndsomtale av en tv-produksjon. Er det ikke stilig?

Og det er garantert bare snakk om tid før noe lignende skjer her til lands. Vi har noen utrolig gode produksjonsmiljøer som garantert sitter og klekker ut lignende ideer. Eller hva med å finne på noe slikt selv? Bare på gøy? Slik denne gjengen gjorde på en stasjon i New York. Jeg kan tenke meg mareritt-følelsen hvis du står på Oslo S og noe slikt plutselig skjedde. Er jeg med i en Matrix-film? Utrolig kult!

8 tanker om “Togstasjons-dansing, bare et tidsspørsmål før du får se det

  1. Når jeg traver rundt i mitt aller beste godlune, kan det skje slike ting inni hodet mitt. Jeg er i sentrum, selvsagt, og har uante danseferdigheter. Virkelig morsomt å se på, er det. Jeg vil også være med på sånt, ikke bare inni hodet mitt. Tralala.

  2. Ooi, så flott! Det er sånn man bare tenker seg – også skjer det foran øynene på en! Har reist via Liverpool station, skulle gjerne vært der da dette skjedde! Kjenner meg igjen i May, mitt hode er også slik, godt vi er flere … 😉 men … å være med …? Jeg er litt for engstelig … tror jeg? Må lære meg å leve! Så blir jeg med, jeg òg!

Legg igjen en kommentar