En slask, det er det han er

Han er et omvandrende katastrofeområde. Det finnes ikke den historie om ham som ikke er ute på bygda. Men det er noe ved ham. Og til tross for rykter i offentlighet og i de hemmelige rom: han har draget. Hva jeg synes om ham er ikke relevant her i denne bloggposten, men han skal ha all ære for at han kjører full stil. Og hva slags historier hadde blitt fortalt om mobilene våre ble stjålet? Han har da et slags poeng, har han ikke?En sterk firer Litt trekk for mellompartiet. I videoen.

I skyggen av Gullruten:

 

Rune Rudberg: «Nå har alle folk fått se’n»
Youtube og Svisj ved nattetider på oppfordring.

 

[pro-player width=’530′ height=’253′ type=’FLV’]http://www.youtube.com/watch?v=QOuMuF9nbLI[/pro-player]

3 tanker om “En slask, det er det han er

Legg igjen en kommentar