Good evening, beautiful lady with the silk blonde hair

You visited my blog, and you wrote me a comment. Unfortunately, your comment was automatically placed in the spam queue. In your comment you tell me about your long, silk blonde hair and you propose a marriage. A marriage right on spot this weekend. Well, young lady, if you are Hanne Nabintu Herland undercover, send me a decent comment, and I will reveal my intentions. Right on spot.
Ps. Maybe your advertisement for certain pills made my spam filter catch you. I have a huge spam filter. You naughty woman with the silk blonde hair.

5 tanker om “Good evening, beautiful lady with the silk blonde hair

  1. Tror du hun kontakter flere? I såfall burde han få en slik en i postboksen sin, den ukjente som kl 12.16.09 den 17 juni guglet seg fram til meg med søkeord _kona vil ikke ha sex_. Det er ordentlig trist. Jeg håper han finner ut av det. Kanskje en slik mail ville lyst opp tilværelsen for ham? Og hvis det er Hanne Nabintu undercover, så kan han få noen gode råd……

  2. Ordet «spam» har jeg tenkt litt på. Det er jo engelsk og handler egentlig om et hermetisert kjøttprodukt.

    Eller er det en forkortelse?
    I så fall tenker jeg det står for SexPilleAnnonseMeldinger

Legg igjen en kommentar