Refusert nordnorsk spillefilmmanus

Ext hav. Høy himmel. Motlys, sludd.

Gutten: Bæssfar. Ka e det dar?
(fiolinmusikk, fire min)

Bæssfar: Å, det dar. Det dar e æn borerigg, gluint.
(fiolinmusikk, seks min)

Gutten: Å. Æg trudd dæ va Soria Moria.
(fiolinmusikk, åtte min)

Bæssfar: Jo. På æn måt æ dæ jo dæ.

(rulletekst)

Inntil nå hemmeligholdt lydpromo:

[pro-player width=’600′ height=’350′ type=’sound’]http://www.jakobarvola.com/wp-content/uploads/2009/09/promo1.mp3[/pro-player]

9 tanker om “Refusert nordnorsk spillefilmmanus

  1. dypt, mann, dypt. når det er sagt: det er jo sant, som bestefar sier. bortsett fra at jeg gjerne vil til Soria Moria, for det virker som et fint sted. det gjør ikke oljerigger.

  2. Jeg liker at du virker så klok. Jeg tror rett og slett du er veldig klok, og når jeg leser bloggen din, føler jeg at litt av klokskapen smitter. Jeg håper det stemmer.

  3. av en eller anna grunn fikk dette meg (i lydversjon) til å tenke på «kom ban og ta i handa nu, så ska han bestefar og du gå ned i fjæra førr å se på bååååra». jeg husker ikke hva den het jeg, men det er en sang.

  4. ..snakker vi Jakob- multitalent her??..både bæssfar og gluint?? og musiker??…ikke musiker kanskje..men spiller på mange strenger..det er sikkert…soria-moria er drøm…oljerigger er tunge beist..men sammenhengen er klar..noen har sagt at drømmer gir vinger som kan fly..mens kreativitet gir føtter til å lande…regjeringen trenger kreativitet for å dra i land drømmene…..
    ..de hadde ikke gule strikk på flyplassen….funker orange??

  5. Jau, hadde æ einno drevve på i nærradioen som æ gjorde førr Radio Karlsøy i hin hårde daga, så sku æ nok komme opp med nåkka liknandes.
    Ka du sei Jakob, ska vi starte piratradio?

  6. Radio Feskslog va nok en medvirkende årsak til at æ sa jo til å være med på nærradioen i si tid. Det blei ikke fullt så actionfyllt som filmen va, men duverden så artig å kunne skape nåkka.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.