Ukens syretripp på søkeord

Vi tar et oppsummeringsheat av hva folk har søkt på for å komme hit til bloggen, reglene er de samme som før: Dere søker, og jeg svarer etter beste evne. Denne uken har Google sendt meg masse merkverdige søk, noen veldig forståelige, andre så grove at fysjom. Men vi kjører på:

«Hva er å baje» spør en søker. Det har jeg ikke den fjerneste idé om. Det er sterkt mulig at det er en feilskriving for det svenske ‘bajsa’, som vi vet hva betyr.
«Åssen si til noen at de er rare»: Jeg tror det bare gjelder å ta mot til seg og synge ut.
«Klippe hår, tvangstanker»: Har jeg virkelig skrevet om det? Kan jeg ikke tenke meg.
T ‘øyeblikk. Må bare ut og hente saksa. Snart tilbake. Sånn. Ah. Det var deilig.
«Den snakkende grisen»: Ingen kommentar.
«Sverige sjøer vakkert kleggen»: Javisst. Veldig vakkert. Hihi.
«Hva betyr svete hender røt»: Vet du, jeg har virkelig ingen anelse. Jeg tror den snakkende grisen ville sagt ‘Hold grisepraten for Dem selv.’
«Urin på glass»: Det har jeg virkelig, virkelig ikke skrevet om.

Og for å gjøre galskapen komplett, kan vi kikke på den sykeste reportasjen som NRK Norge Rundt noensinne har begått: Kabelstrekksangeren.

[pro-player width=’600′ height=’350′ type=’video’]http://www.youtube.com/watch?v=4PiqS64HLUw[/pro-player]

6 tanker om “Ukens syretripp på søkeord

 1. Hohohooooo! Du har helt: Sykt er ordet! Herlig.

  Resten av kvelden kommer jeg til å tralle nå:

  ÅÅÅåååå.. bruk hele kroppen ja, ikke røkk, der har vi taket på han ja! Kom igjen! Ååååå! Vi har tattn før.. jubaluba.. kom igjen og en gang til ååååå. Ikke røkk, hallo, hørte du ikke hva jeg sa? IKKE røkk! Sånn ja.. ååååå kom igjen. Alle mann på en gang nå!! Bruk hele kroppen..jeg sa hele.. Ååååå..det tenker jeg var kabelen sin det.

 2. Fantastisk!!!! 😀
  Men vet du virkelig ikke hva det er å baje?? Da har du ikke hatt det mye gøy om vinteren når du var tenåring….
  Vi hadde på oss de glatteste skoene vi fant og hang på huk bak bilen nedover bakkene.. Det var kulest når vi klarte det uten å bli oppdaga.. Men noen ganger spurte vi også: «Kan vi baje?»(er litt usikker på stavemåten det kan også være «baie») og så hang vi på der bak, side om side nedover bakkene og vips så var vi i sentrum. Kalde og eksosforgifta, men dog.. Farlig var det også….

 3. Du er sikker på at du ikke har skrevet om urin på glass…? 😉

  Det siste som er søkt på, og har ført noen inn til meg, er: menn som klipper strengen. Jeg må le. Så jævlig passende! Ha ha!

Legg igjen en kommentar