Skamløst krav

Det beste som finnes med å være borte fra henne
er å glede seg til å si at snart kommer han hjem.
Følelsen av å ta i dørklinken,
se at skoene hennes står der.
Følelsen av å sette tannbørsten på plass
sammen med hennes.
Det er det beste ved å være buemerket, tenker han.
At hun skamløst forlanger å være savnet.

Tilegnet tryggheten.

[pro-player width=’600′ height=’350′ type=’video’]http://www.jakobarvola.com/wp-content/uploads/2009/10/et-savn.flv[/pro-player]

9 tanker om “Skamløst krav

 1. Jeg er glad for at jeg fikk oppleve EST live før Esbjörn Svensson så tragisk forlot oss i fjor sommer. Det var en euforisk opplevelse av intens musikalsk kommunikasjon som jeg alltid vil bære med meg. Studioinnspillingene deres har også noe av denne intensiteten i seg, men gruppen var virkelig et genialt liveband.

  Det er vanskelig å tenke seg musikk og visuelle stemninger som passer bedre sammen enn dette – en vakker ramme rundt ordene. Dessuten ga du meg en gylden anledning til å lete fram EST fra platehyllen og la musikken få spille på lag med høstmørket.

 2. Kanskje du vil lese inn boka mi også? Med din aller mørkeste mørke stemme?
  ..kast godt over på vranga så det ikke rakner.
  …Fest delene sammen med nåler så ting holder seg på plass og du ikke mister oversikten.
  …Pass fingrene, nåler stikker. Hardt.
  .. gjenbruk er bra, resirkuler halvdrømte drømmer med frynsete kanter.. du aner ikke hvilke skatter som gjemmer seg der, i haugen for avkapp og uferdige arbeid. Bland det sammen med noe nytt og ferskt.
  Tror det kan bli bra, spesielt når du leser..Drit i å tråkle, det ville jeg gjort. Tråkling er stort sett bortkasta tid, baby, bruk den på noe mer fornuftig. Jeg gir deg noe eksempel her.. så ramser du opp.. Her kan du få llitt kreativt spillerom?
  Hva tror du?

Legg igjen en kommentar