Give it to me, baby

Lei, nå.
Lei av alt mas om det.
Nå vil jeg faktisk vite hvordan det er.
Jeg vil ha svineinfluensa.
Nå straks. Med én gang.
Jeg har blitt tutet ørene fulle
siden juni
om hvor farlig det er.
Smittevernleger
og Bjørn Inge Larsen
og alle de andre
og hastemeldinger om norske dødsfall
blant risikogrupper
og nysing i armhulen
eller hvor det nå er man skal nyse.
Så nå er jeg lei.
Nå vil jeg ha det.
Alle Oslos smittede!
Møt meg på Vaterlands bro i morgen klokken 2030!
Pust på meg,
nys meg i armhulen
eller hvor det nå enn er det er mest risiko!
Jeg er i risikogruppen
for å bli gretten av alt mas
om svineinfluensa.

8 tanker om “Give it to me, baby

 1. Skjønner hva du sier, bortsett fra at jeg vil ikke ha det! Ikke i det hele tatt, fakstisk. Så derfor helt greitt at de gir det til deg. Om de klarer det da..

  De smittede.. de ligger jo hjemme og prøver å unngå å dø. Om du skulle stå der alene i morgen på broen, med ditt store smittesug, så bær over med dem. De driver på å overlever alt de kan.

 2. Javisst, ja, det hadde jeg glemt, at myndighetene forlengst har sagt at dette ikke er noe å spøke med, at GlaxoSmithKline kan le hele veien til banken (jeg sier ikke AT de gjør det, men at de KAN gjøre det, for sier man AT de gjør det, kommer det straks søksmål), og innen dagen er omme, har det dødd 26 000 barn av feilernæring, underernæring samt sykdommer som legemiddelindustrien ikke har forsket på (vi sier ikke at de ikke VIL forske, for da kommer det søksmål).

 3. Det som er enda mer usjarmerende og ikke til å le av i det hele tatt, er at det finnes sykdommer som det er forsket på, med svært tilfredsstillende resultat. Men desverre for alle som ligger døende sykdommen, de setter ikke igang produksjon. Fordi det er ikke nok penger å tjene. Sånn er den grusomme verdenen her.

  Mulig det er dumt av meg, men hverken meg eller mine har tenkt å gi legemiddelbransjen noe å smile av i denne omgang. Vi satser friskt på å overleve. Håper jeg har rett.:-D

  Helt enig med alt godt, gå nå heller på cafe og utveksle dråpesmitte.

 4. Du er dessverre litt sent ute. Jeg kunne ha tilbudt deg datter, svigersønn og fire barnebarn (i alder 6 mnd til 7 år). Svinepesten er over, alle har overlevd og datteren fnyser: «Det er en influensa, for h…., ikke svartedauen!»
  I’ll take my chance, og har 7 vaksiner til overs, som kan omgjøres til malariamedisin og sendes til Kongo. (Og det skal ikke gis til hvite fengselsfugler, for de får medisiner og legehjelp i bøtter og spann.)
  Det eneste jeg er litt lei meg for er at jeg ikke kjøpte aksjer i GlaxoSK. Vaksine, Tamiflu … hjelper mot alle vederstyggeligheter, fugle- og svineinfluensa. Og bare vent, snart har vi giraffer, røyskatt, spurv og meis …
  … der lot jeg meg fyre opp igjen – både svineinfluensa og Kongo på en gang. Dette må bli en god dag 🙂

Legg igjen en kommentar