Gjett på en juleting

Desember. Oppsummeringenes tid. Refleksjonenes tid. Kåringenes tid. Det foregår kåringer både her og både der, men til trøst for alle som ikke når opp, blir nominert eller befinner seg i skyggenes dal: Nå kan du være med i denne bloggens egen konkurranse. Gå ikke glipp av denne unike muligheten til å bli lagt merke til!

Under teksten her finner du et lydklipp som jeg har laget. Alt du trenger å gjøre, er å lytte til dette lydklippet og gjette hva som foregår. Jeg røper ikke annet enn at det handler om jul, i en eller annen form. Det finnes bare ett eneste rett svar, men bruk fantasien: Hva skjer i lydklippet? Hva slags juleting er det som foregår? Jeg må ha svaret ditt i kommentarfeltet innen lørdag førstkommende, altså 12. desember 2009 kl 20. Vinneren blir kåret av juryen, som er meg, og det er lov å anbefale og heie på hverandre. Den heldige vinneren får et nydelig banner (som naturligvis blir lagt ut her på bloggen og fritt kan stjeles av alle) til bruk på egen blogg der det står «Jeg gjettet på en juleting 2009». Husk tidsfristen, her kommer lyden:

[pro-player width=’600′ height=’350′ type=’sound’]http://www.jakobarvola.com/wp-content/uploads/2009/12/juleting.mp3[/pro-player]

14 tanker om “Gjett på en juleting

  1. Dette er da ikke noe å lure på. Svaret er selvsagt: Stemningsrapport fra Arbeiderpartiet og Juntafils felles julebord. Klokken: Nøyaktig 0517. Åsted: Under et bord i kroken. Medvirkende: Jarle Haugland. Jul E. Nissen og vaskehjelpen.

  2. Jeg signerer Britt Åses fantastisk godt oppsummerte forslag.

    Dette må være en strålende dag i nisseland, med alt hva hjertet kan begjære av søvn, latter, lett musikk og munter skvaldring! En julens hjertedag i nisseland… 🙂

  3. ….men det er et mord der, i starten. Vræææææl!!! ropes det. Hører ikke gunnhild det? Tror de tar livet av Vestlandsfanden før de starter kosinga si, men det er dagen etter det felles julebordet, for hanen galer, og det er Nisse E. Far som har draget på Niss E. mor og en felles bekjent de tok med seg hjem over stjernehimmelen.

  4. Nei vibeke; Jul E. Nissen løfter på duken, finner Mr. Haugland sovende under bordet – og vræler. Skriket tilkaller vaskehjelpen som nettopp er kommet på jobb. Klokken er 0517 – det ER DAGEN DERPÅ! Bandet som sover under bordet ved siden av våkner av hanefar, og fortsetter å spille 😉
    Hvis lydklippet hadde vært lenger ville vi hørt neste melodi: «Mandag morra blues»

Legg igjen en kommentar