Og vi kommer inn i handlingen akkurat der

hun står i snøen og byr ham på et nytt liv men han sier takk for sist og jeg vil ikke ha noe mer med deg å gjøre men det sier han jo ikke og hun bebreider ham for at han er så utakknemlig han skulle jo hoppe når hun sier hopp og så er det disse julelysene nei det blir ikke slike julelys men en helt annen type som slett ikke minner om deg nei det er ikke mye jeg vil skal minne om deg men du trenger ikke stå der og gjøre deg til og kreve medynk for verden går videre og det var ikke slik det skulle bli og det er julestress og hun kjøper pepperkakedeigen ferdig på Rema

7 tanker om “Og vi kommer inn i handlingen akkurat der

  1. Nei, men det lærer man seg jo å takle 🙂 Dog kan det sannelig fort bli en masse pisspreik, om ikke man er villig til å se saken fra flere sider og høre hva alle har å si .. :)) Fri fantasi hører eventyrene til. Riktig god jul, du! 😉

Legg igjen en kommentar