Message to a spammer

Ja, jeg har sett tv-bildene fra Haiti. Og jeg synes det er forferdelig. Jeg har fattet poenget. Men jeg gir deg ikke kontonummeret mitt.

Du brukte forholdsvis lang tid på å spekulere ut en forretningsidé. Og det kan jeg forstå. Det var sikkert mye som måtte organiseres for å skaffe deg en så profesjonelt utseende nettside som den du presenterer i spammen til meg. Jordskjelvet skjedde den 12. januar i år. Og nå er du klar. Du har skaffet deg bilder av ofrene, ikke minst barn. Jeg har undersøkt bildene du har lagt ut. De er ikke dine. Det er svært lett å sjekke via en funksjon i Photoshop, der jeg kan undersøke de såkalte exif-dataene. Jeg vet hvor du har stjålet bildene. Nå legger du dem ut som dine egne og appellerer til min samvittighet. Min skamfølelse.

Jeg vet to ting: Min samvittighet er ren. Og en dag blir du tatt.

Message to a spammer regarding Haiti: Shame on you. Shame on you.

Legg igjen en kommentar