Stopp, gå

Det er noe med å vandre uten mål og mening, retningsløst.
Jeg liker byen, fordi man må samarbeide.
Byen er et stort samarbeidsprosjekt
der ruter flettes i hverandre.
Hvis jeg stopper, kan du gå,
og neste gang er det min tur.
Slik som i dag.

[pro-player width=’600′ height=’350′ type=’video’ image=’http://www.jakobarvola.com/wp-content/uploads/2010/04/paris.jpg’]http://www.jakobarvola.com/wp-content/uploads/2010/04/parisgater.flv[/pro-player]

11 tanker om “Stopp, gå

  1. Jeg elsker å bare gå langs gata, hjertet og sansene åpne for det ukjente… Man blir glad og sier hei til alle, samme hvem det måtte være. Kanskje deg..?

    Mens vi er inne på musikken: Jeg har alltid elsket de korte trompetpartiene mellom hver gang refrenget blir gjentatt… Det varer under ett sekund, men herlighet så flott!

  2. Kaspar: Ah. Ja, gatelangs – for eksempel i Trondheim – jeg har en favoritt-brygge-slenger som starter oppe ved domen, ned langs Kjøpmannsgata, inn mot jernbanen og tilbake mot Ravnkloa. Det er byen sin, det.
    Turid: Takk, og god helg!

Legg igjen en kommentar