Ingenting å le av

Man kan av og til høre politikere fortelle at de «har uttalt» saker og ting. Sist gang jeg hørte det var fra utenriksministeren. De har ikke sagt ting, men de har «uttalt» dem. Utenriksministeren og andre med lang diplomatisk fartstid eller erfaring fra departementskorridorer pleier også å si at de «opplever» ting: «Jeg opplever at Fremskrittspartiet her…» eller «Jeg opplever flere ganger, når jeg hører Arbeiderpartiet, at man her…» Det er heller sjelden at de føler noe.

Man kan forøvrig noen ganger oppleve at man trenger et tirsdagssmil. Regjeringen har en fantastisk tjeneste for svaksynte, man kan få teksten på nettsiden lest høyt. Jeg har funnet et triks der jeg kan få damen til å bli litt mer løssluppen og si hva som helst, og slik høres det ut:

[pro-player width=’600′ height=’350′ type=’sound’]http://www.jakobarvola.com/wp-content/uploads/2010/05/R09_0083.mp3[/pro-player]

6 tanker om “Ingenting å le av

  1. Megakult (som noen ville ha sagt det). Jeg trodde først du hadde mikset sammen ord for ord, noe som ville vært en stor jobb. Men dette var jo et triks man selv kan underholde seg med 😀

Legg igjen en kommentar