Og her er landbruksnytt

Det var denne fløtepakken. Den ble åpnet fredag den 14. mai, og den hadde utløp i går, men den har bestått ulike gjenglemminger på stuebordet, på kjøkkenbenken, og den har vært inn og ut av kjøleskapet. En skvett her, og en skvett der. Jeg har brukt den til kaffefløte, og jeg tør knapt tenke på hva den kua har spist: Fløten er nemlig like god som ny. Så, med andre ord: Om melken kommer fra jura, kunne fløten vært fra krittiden.

Eller kanskje det bare er meg som er fordomsfull mot kyr.

4 tanker om “Og her er landbruksnytt

  1. Artig..? at vi nesten ikke vet hva vi putter i maten (kua) før vi spiser ho/melka hennes… :)Fettet i fløten er knust (homogenisert) og derfor harskner den ikke så lett. INGEN får lov til å tro at fløten er tilsatt noe skummelt eller hemmelig. Nemmelig. Flinke kua. Heldige mannnen.

Legg igjen en kommentar