Det var vel ikke bare bananer

Det er så mange av disse kunstnerne som er døde nå. Og det var så mange spørsmål vi ikke rakk å stille dem. Jeg skulle gjerne spurt Arve Opsahl: «Hvordan var det å stå på scenen og synge denne? Var du ikke redd for at de skulle gjennomskue hva det var du sang om?»

Foto: Eystein Hanssen/NTB/Scanpix

[pro-player width=’600′ height=’350′ type=’sound’ image=’http://www.jakobarvola.com/wp-content/uploads/2010/09/img650x367.jpg’]http://www.jakobarvola.com/wp-content/uploads/2010/09/nar-det-kommer1.mp3[/pro-player]

4 tanker om “Det var vel ikke bare bananer

  1. Ja men når jeg tenker meg om så tror jeg det hadde blitt humring og godt humør i Vadsø hvis det kom en båt med BARE bananer! kanskje ikke hilst med flagg og faner derimot men smil og godt humør ja, hvis den var fullastet som en loddebåt med bare banan!! gje mæ vel , ka med banan! Banan opp til øran, hadde vi sagt og flirt masse.

    Så kanskje det var bare banan… kem vet

  2. Jeg flirer feil på meg selv nå, Silja! Jeg skulle sagt i går: De ventet vel på en og annen kongelig potet. Men som du sier: det skulle komme en loddebåt, og det kom en båt med bananer!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.