5 tanker om “Septembersøndag i bilder

  1. Jeg tror jeg ble litt forelska i Septembersøndager nå. Men så gleder jeg meg fryktelig til Oktobersøndager også. Og Novembersøndager. For ikke å snakke om Desembersøndager. Da man tenner lys som skal skinne for alle på jord og slike fine ting. På dagens Septembersøndag tenner jeg bare lys for meg om min elskede. Forsåvidt godt nok det også. Jeg liker generelt søndager. Tror jeg. Vakre bilder!

  2. Atte, først så så du at det det va løv og høst og regn på rutan. Da kom du på at gulve sku vært vaska. Og sia du va fri for grønnsåpe, måtte du en tur på bensinstasjonen. Og etter all vaskinga og lukta fra bensinstasjonen og høstløvet, så måtte du skvætte på litt godlukt…å sånn går no dagan…

  3. Jeg tror aldri jeg har sett en mer velbrukt «langkost» enn din. Den er jo komplett uten gummi. Du må vaske adskillig oftere enn i september. Det er på tide du ønsker deg en ny, og det er ennå noen dager igjen av september.

Legg igjen en kommentar