Kort bakkeopphold

Oslo, om morgenen. Det er sagt mye stygt om Oslo når det er morgen. Jeg har bare gode attester å gi.

Herved bevitnes at Oslo, født Christiania, døpt 1. januar 1925, er en vakker by om morgenen, som ellers på døgnet. Byen takler morgenrushet på en fortreffelig måte, og spesielt kan det fremheves tålmodigheten som byen har utvist overfor NSB. Oslo er lett å samarbeide med når det er morgen, i positiv retning bemerkes det at kaffesteder åpner klokken 07 med en kaffeduft som er fyldig, passe sterk, passe mørkbrent og passe slentrende. Oslo har gjennom alle år vist seg som en pålitelig morgenby, våkner presis og opplagt, klar til ny tjeneste. Vi vil med dette varmt anbefale Oslo, og innstiller på forlenget tjeneste som Norges hovedstad.

4 tanker om “Kort bakkeopphold

  1. Oslo er en nydelig by. Savner å bo i Oslo nesten hver dag, på samme måte som jeg savnet Sandefjord nesten hver dag da jeg bodde i Oslo.

    Vi skiltes som venner, et vennskap jeg skal pleie livet ut. Leilighet i Oslo står på listen før hytte på fjellet.

Legg igjen en kommentar