Lea Mccullick er en skikkelig tøysejente

Jeg sitter og kikker på søppel-eposten min. Det ligger en slags ro og sjelefred i det når det er flyforsinkelse. Jeg har Dagens Næringsliv ved siden av meg, og det slår meg at det er en viss likhet mellom søppelpost og DNs overskrifter enkelte ganger: Begge skal få meg til å kjøpe, og begge bruker til tider hysteriske ordtspill for å lede meg dit jeg ikke visste at jeg ville.

Lea Mccullick forteller i en rikt illustrert epost at hun så meg på bar for et par dager siden, hun prøvde å ta kontakt, men jeg så henne ikke. Jeg har ikke vært på bar denne uken. Og skulle jeg likevel ha vært det, er det små sjanser for at jeg ville unngå å legge merke til Lea Mccullick. Hun ville antakelig blitt stanset i døren, forresten. Der ute i den bitende desemberkulingen ville hun laget et opptrinn:
– Hva da for noe, truse?
– Vi har julebordsantrekk her i dag. Beklager.
– Men denne, da?
– Det er en sykepleieruniform med fransk åpning. Ikke godkjent. Beklager.
– Jeg er sugesøster.
– Du får gå et annet sted, beklager.
– Kan du ikke gjøre et unntak?
– Beklager!
– Snille dørvakt.
– Nei! Må jeg ta fram den strenge stemmen?
– Kan du ikke heller ta fram tulletøyse-stemmen?
– Ok, da. Hør etter nå.

[pro-player width=’600′ height=’350′ type=’sound’]http://www.jakobarvola.com/wp-content/uploads/2010/12/04-Penis-Song-Not-The-Noel-Coward-Song.mp3[/pro-player]

3 tanker om “Lea Mccullick er en skikkelig tøysejente

Legg igjen en kommentar