Oppsprukket og syndig

Jeg er takknemlig for vintersolen som strekker seg dovent og tiltaksløs over Stockholm. Jeg er takknemlig for god helse og en sønn som spiller trommer som om han var skapt for det fra begynnelsen. Selv har jeg sprukket og røykt fire sigaretter siden nyttår.

Og jeg fant et gjenglemt og ubrukt bilde fra Paris i fjor. Aner ikke hvem han var, men jeg lurer på om han hadde de samme forsetter som meg. Vi planlegger Paris også i år, suziluz og jeg.

10 tanker om “Oppsprukket og syndig

  1. Jeg pleier å si: Jeg gjør ikke så mye galt ellers, så… 🙂

    Nyttårsforsetter har jeg sluttet med. Kanskje egentlig aldri begynt. Bare tenkt tanken. For skal man ha noen må det være litt originalt. Som resten. Røykestopp, trene mer, spise sunt.. Njæææh. Høres det morsomt ut?

    Det er selvfølgelig kjempedumt å røyke. Det sier minsten min også. Kjempedumt. Man skal være et forbilde for sine barn. Jeg prøver på det. Med eller uten nikotin.

  2. Ingen nyttårsforsett herigården.
    Som vanlig innser man at det er noe ribbefett som må trimmes bort. Men, ellers har jeg kanskje bestemt meg for å lese mere analogt. Aviser, bøker og annet som er papirbasert.

    PS. Lenge siden jeg hørte deg på radio. (Om det ikke er du som lager alle de lydene man skal gjette hva er…) Permisjon?

Legg igjen en kommentar