7 tanker om “Bildekryssord, to vannrett

  1. Ja, altså, hva kan jeg si. Du har et poeng. Det ville imidlertid virke litt hjerterått å sende et gråtende barn marsj tilbake til barnerommet med beskjeden «Sov nå, det gir seg aldri, uansett.» Men på den andre siden: Barn trenger ærlige foreldre.

  2. I en bok om faktoider (halvsannheter og ubekreftede myter) som jeg driver å bla i nå står følgende om voksesmerter:
    Forskerne er helt sikre på at smertene ikke har med selve det å vokse å gjøre. Dette har altså ikke noe med det at beina i kroppen skulle vokse «for fort» å gjøre.

    Min personlige teori er vel mer det fenomenet jeg selv en sjelden gang opplever, muskler som prikker og sitrer lenge etter at jeg har lagt meg. Og da alltid etter å ha vært særdeles aktiv. Barn er som kjent, litt mer aktive enn oss voksne.

Legg igjen en kommentar