Men bare nesten

Det kom avsindige brøl fra Råsunda stadion da jeg passerte utenfor i kveld. Expressen forteller at 28 931 fans måtte gå skuffede ned fra tribunene: Verken Djurgården eller AIK greide å komme gjennom. I skrivende stund skal de hjem, alle supporterne. Aldri i mitt liv har jeg sett mer politi – var det tjuefem vogner?

Det er til tider tvingende nødvendig å ringe Opplysningen 1881 for å få vite hvilket nummer man skal ringe. I den analoge telefonens tid het det 018, og jeg tror ikke det kostet penger å ringe dit, husker jeg rett? Hvorom allting er, mannen som svarer tar seg sin tid. Sekundene går på makstakst, på min bekostning, og han rekker å si «nå skal vi se, et lite øyeblikk», før han antakelig kommer borti legg-på-knappen og hele forbindelsen til adskillige kroner per minutt blir brutt. 1881 var så deretter så inderlig elskverdig å sende meg en tekstmelding der det kort og godt står: «Takk for at du ringte 1881. Vi kan hjelpe deg med nesten alt!»

Kampfakta:
Djurgården – AIK 0-0
Opplysningen 1881 – meg 1-0

5 tanker om “Men bare nesten

  1. Hei Jakob! Leste kommentaren din om din uheldige opplevelse med oss. Sånt skal ikke skje og det beklager vi! Kundeservice vil ta kontakt med deg for kompensasjon for samtalen.

    Med vennlig hilsen
    Opplysningen 1881

Legg igjen en kommentar