Godt å se, godt å høre

– Hallo, blomst, fint å se deg!
– Jeg er ingen blomst, jeg. Jeg er Darth Vader!
– Jasså? Jaha, men du er fin å se på.
– Svuumvuum.
– Hva er det du fekter med? Et strå?
– Nei. Det er et lyssverd. Vuumsvuumm.
– Hm.
– It is useless to resist.
– For meg ser du ut som en blomst. En blåklokke, kanskje?
– Svuumhuum. Hvordan avslørte du meg?
– Jeg kjenner lukten av vår og sommer, vet du.
– Vuum. Svuum.

En annen sak: En venn av meg, Knut-Sverre Horn, har sendte meg i dag et flott, ferskt lydopptak fra andre enden av Skandinavia, Ekkerøy i Finnmark. Om det er noe sted jeg skulle sett de forbløffende bildene hans utstilt, så er det nettopp der. Fuglefjellet høres sånn ut nå, akkompagnert av Mussorgskys «Pictures at an exhibition» med det slovakiske filharmoniske orkester:

[pro-player width=’700′ height=’500′ type=’sound’]http://www.jakobarvola.com/wp-content/uploads/2011/04/ekkeroylyd.mp3[/pro-player]

2 tanker om “Godt å se, godt å høre

  1. Jeg har sett mange vårblomster de siste dagene, vi har til og med hvitveis i hagen, under epletreet. Men ingen av disse har gitt seg ut for å være Darth Vader, eller noen annen karakter fra Star Wars.

    Men jeg liker tanken på at en eng, eller skal vi i dette tilfellet kalle dem en gjeng, med hvitveis, står der og prøver å overbevise tilfeldige forbipasserende at de er en gjeng med stormtroopers.

    Vi hadde forresten en trefrisør på besøk, to menn som ga epletreet vårt en totimers sommerklipp. Det trengtes, det var grodd alt for langt og ut av kontroll. Vi droppet farge denne gangen, det fikser det helt fint selv.

Legg igjen en kommentar