Slentrende

Jeg kom til å tenke på, mens jeg rørte i surdeigsbasens dag to, det gamle uttrykket «alle snakker om været, men ingen gjør noe med det». Nå for tiden er det jo nettopp det vi gjør: Vi gjør noe med været. Arktisk Råd var i forrige uke samlet på Grønland, det var Sverige som overtok formannskapet og skal lede møtene fram til 2013. Utenriksminister Carl Bildt fremhevet i en kronikk i Dagens Nyheter i forkant av møtet at Sverige blant annet bidrar med en isbryter. For den som vil vite mer detaljert om hvilke utfordringer Sverige har utover det, har Utrikespolitiska Institutet en hel del mer å utfylle om saken.

Altså, surdeigsbasens dag to: Tilsett 150 gram hvetemel, 150 gram grahammel og to desiliter vann. Nå kan den bare stå. Ventetid: Gjenglemte bilder fra en paraplydag i Paris. Det var intet annet å gjøre enn å ta dagen slik den kom.

2 tanker om “Slentrende

Legg igjen en kommentar