Søkeordspoesi mot høst

Reglene er som før: Folk søker på Google, kommer av en eller annen merkelig grunn hit til bloggen, og jeg setter søkebegrepene sammen til noenlunde forståelige dialoger. Hver linje er et søk. Stakkars Google som må svare på det meste, men heldige meg som får rare folk til bloggen. Og takk til alle lesere for foregående uke, gamle som nye.

– I dag står flaggstangen naken, Jensen.
– Det begynner å bli et liv.
– Hvorfor sier man Brillejesus?
– Syretripp!
– Kan man røyke kaviar?
– Det skulle tatt seg ut.
– Hvem er Mor Hubro?
– Mor Hubro.
– Underbuksehumor..?
– Sex på badet?
– I morgon, i morgon, men ikkje i dag.
– Verdens styggeste ord?
– Bygdedyret.
– Fineste ord?
– Barmhjertighet.

9 tanker om “Søkeordspoesi mot høst

  1. Jeg dauer! Og innrømmer at jeg fant bloggen via «hvem er mor Hubro»… Nå for tida lurer jeg mest på hvordan arme riddere fikk navnet sitt. Får google det, og kanskje finne gull igjen…

    • Jeg tror «arme riddere» fikk navnet sitt den dagen samfunnet (inkldert ridderne selv) skjønte at markedet ikke lenger hadde bruk for riddere, men at riddere som samfunnsgruppe likevel var et såpass stort fenomen, at datidens nav-konsulenter likevel pliktet å ta hensyn til disse (ridderne), i sine daglige gjørmål, med utredninger, implementeringer, oppfølgingsmøter og ulike støtteanordninger.

      «Jaja, stakkars disse arme ridderne», har nok mang en venstrevridd, semiutbrent småbarnsmor av en nav-konsulent sukket tungt, mens hun flytter nok en papirbunke over i «til utredning»-brevordneren.

  2. Det er veldig fint. Google Analytics er deilig å ha, ikke bare er det nyttig, men det er en god porsjon humor.

    Lenge siden jeg har vært her nå, men årstiden begynner å bli mer og mer digital, så jeg ser frem til å stikke innom oftere. Ønsker deg en fin uke!

Legg igjen en kommentar