Når det virkelig gjelder

Det pågår en opphetet debatt her til lands om hvorvidt skilsmisser kan være lykkelige. Jeg sitter på jobb i innspillingsstudio hos Skavlan og hører fascinert på historien til Rolf Lassgård.

Den prisbelønte, fantastiske skuespilleren giftet seg for tretti år siden, og er fortsatt gift med samme kvinne, Birgitta Lassgård. Han er hentet inn i studio som et alibi for at det faktisk går an å holde sammen. Rundt ham sitter My Skarsgård,  eks-Abba Benny Andersson og medskuespiller Iben Hjejle. Birgitta Lassgård har riktignok ikke sin egen side i Wikipedia, slik mannen har, men trenger man egentlig det for å være lykkelig?
– Hender det at du fortsatt forelsker deg? spør Fredrik Skavlan.
– I hvem da? spør Rolf Lassgård tilbake.

2 tanker om “Når det virkelig gjelder

Legg igjen en kommentar