Og her er nyhetene

Utenomjordiske vesener kan komme til å utslette jordas befolkning på grunn av måten vi herjer med miljøet på, forteller opprømte amerikanske forskere. Siviliasjoner på andre planeter kan komme til å straffe oss for miljøsyndene våre, sier forskerne. «Jeg regner med at man får strafferabatt for å ha kildesortert hele sitt liv?» spør en sliten Venstre-mann i Gamlebyen i en forhåpningsfull henvendelse til offentligheten.

6 tanker om “Og her er nyhetene

  1. Hm…jeg blir alltid litt betenkt når den generelle termen «amerikanske forskere» er i bruk. Hva vet vi om disse såkalte forsker. Er de jordiske. Hvor er de?

    • Dette uttrykket «amerikanske forskere» er helt uforpliktende og genialt. Det er ofte brukt av oss journalister som en forenkling av større forskningsinstitusjoner eller universiteter, og de befinner seg ikke sjelden på universiteter i Kentucky eller Massachusetts. Du kan selv se på dette siste navnet at man helst skal ha et staveprogram for hånden for å få dette korrekt.

      En annen sak er hvor mye merkelig amerikanske forskere faktisk forsker på. «Amerikanske forskere har funnet ut at» eller «amerikanske forskere mener å ha løst gåten om» er noe vi ofte hører. Ikke rent sjelden hører vi at de «har store forskningsmidler til disposisjon», også. Med andre ord: De har det jævlig moro for ustyrtelig masse penger.

  2. Skrev en stil i 6. klasse om å bli plukket opp av en UFO og vist rundt om på jorda av vesnene ombord. Deres mål var å vise meg hvor ille det sto til…
    Min første og hittil eneste øko/sci-fi-novelle.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *