Eva Lindgren spiste ikke en tjuefem år gammel rullekake

Her er førjulsnytt, klokken er egentlig ganske mye. Tjueåtte prosent av de spurte i en norsk undersøkelse vet ikke at de spiser klementin, går det fram av førjulsoppslag. Mandarinen forsvant fra butikkhyllene for svært lenge siden, men navnet har blitt hengende igjen ved den lille oransje sitrusfrukten, som heter klementin. Ulempen ved mandarin er at den har mye stein i seg. Klementinen, derimot. Den.

Og det skal fortsatt handle om mat, vi skal utenriks: Syttito år gamle Eva Lindgren fra Älvsbyn skal visstnok ha spist en tjuefem år gammel rullekake på SVTs nyhetssending Rapport. Dette er ikke tilfelle. Aftonbladet bestemte seg for å sjekke saken nærmere, og satte derfor en av sine beste menn på saken. Han ringte opp Eva Lindgren, som fortalte at rullekaken som hun spiste på tv var helt ny, og den opprinnelige rullekaken fra 1986 ligger fortsatt urørt:
– Inte vill jag äta den. Den är nog onyttig på alla sätt och vis, sier Lindgren til avisen. SVT har beklaget det inntrufne.

4 tanker om “Eva Lindgren spiste ikke en tjuefem år gammel rullekake

  1. Kan vi kanskje bli enige om et kompromiss. Clandarin eller mantin eller noe…
    Den der saken med rullekaka tar jamme kaka!

    Fra dagens Sør-Varanger Avis kan jeg avsløre at (de stort sett hedenske) innbyggerne i kommunen bare besøker kirka 0,7 ganger i året. Mot 1,1 som er landsgjennomsnittet. Og at folk i Finnmark mener at de nord-norske kuene (ikke kyrne) produserer (ikke melker) den beste melken.

Legg igjen en kommentar