Daramtam tideli da – papirtroill

Jeg benytter lørdagskvelden til å rydde i lydfiler og musikk. Som mange av dere vil vite er jeg lydsamler, og jeg har de utroligste lyder i biblioteket – jeg bare minner om et kontentum jeg har som heter «Fulle sjømenn», jeg har skrevet om dette før, og dette består altså av en gjeng skuespillere som skal illudere ramsalte sjømenn på pub. Et lydbilde som ble brukt som bakgrunnslyd under radioteater-innspillinger.

Det jeg vil dele med dere i kveld fra arkivet, er kanskje ikke det mest lysende øyeblikket i nordnorsk musikkhistorie, men det gir et øyeblikksbilde fra en landsdel som noen ganger overgår seg selv i svulstigheter og raseri. Jeg er så glad i den landsdelen. Musikken jeg deler i kveld heter «Papirtroll» og fremføres av Visegruppa Mannskapet. God fornøyelse. Og bildet? Selvsagt fra den utskjelte operaen i Bjøøøørvika.

[pro-player width=’700′ height=’500′ type=’sound’ image=’http://www.jakobarvola.com/wp-content/uploads/2012/01/IMG_1385.jpg’]http://www.jakobarvola.com/wp-content/uploads/2012/01/03-Papirtroll.mp3[/pro-player]

Én tanke om “Daramtam tideli da – papirtroill

Legg igjen en kommentar