15 tanker om “Fortell meg

 1. I sommer….. er den foreløpige planen å komme seg på en lur måte fra Sør-Norge til bryllup på Sommarøy utenfor Tromsø. Og å lure med familien til en ferie i Kalmar så jeg får satt meg ordentlig inn i Kalmarunionen og all historien rundt det. God plan?

 2. Jeg skal være i et feriehus på Mandø vest for Danmark. Dit er det bare vei på fjære sjø. Mens jeg er der, skal jeg gjøre minst mulig utover å lese, å skrive og å stå på seilbrett.

  Når jeg kommer hjem drar jeg til Karmøy for å være med på vikingevent. Noen hundre geocachere surrer rundt på Karmøy på jakt etter små plastbokser som inneholder en loggbok å skrive navnet sitt i, og et utvalg «bytteskatter» etter «ta en, legg igjen noe annet» prinsippet. Det er akkurat så nerdete som det kan høres ut, og dermed helt perfekt for meg.

  http://www.geocaching.com/seek/cache_details.aspx?guid=be5669f9-7586-4dda-ad42-7014c5ad4dbd

  Utover det har jeg kjøpt kajakk. Jeg og kona vil bruke den til å bli bedre kjent i den lokale delen av skjærgården her rundt Stavanger.

 3. Dette blir den ultimate familiesommeren. Lillebror skal konfirmeres i begynnelsen av sommeren. Så skal jeg til Praha med kvinnene i slekta på pappa sin side, bestemor spanderer. Deretter skal bestemor feires – 75 år er store greier. Så følger feiring av min kjæres pappa – 60 er nemlig også store greier. Til sist skal konfirmasjonen til min kjæres fetter være. Og innimellom der skal vi muligens flytte OG få til en tur til Kirkenes. Pjuh!

 4. Flytte, jeg også. 400 meter fra Hovin til Malerhaugen.
  Og ut til Fella på Sørøya for å pusse opp loftet på Bestemor si hytte sånn at ungene kan få nyte stedet sånn som jeg gjorde som barn.
  Og kanskje Gotland?
  Hva skal du, Jakob?

 5. Sommeren i år blir nok i første omgang å ferdigstille terassen med utestuen som jeg jobbet med i halve 2011, for så å nyte den etterpå. Tror ikke det blir så lang tur i sommer, men vi tjuvstarter litt med en uke på Rhodos først i Mai.

 6. Eg skal tjuvstarte sommaren med vår i Stavanger, der møte med ulike mennesker frå bloggverda set stemne 🙂
  Sjølve sommaren ligg der med nesten blanke ark enno. Ein jazzfestival skal besøkast og likeså ein bror som skal hjelpe meg vidare i kunsten å få tatt gode blinkskudd.
  Ellest håpar eg på godt og lagleg ver, hvis ikkje det dukkar opp, ja då kan eg håpe på at eit godt «syden»-tilbod dukkar opp.
  Du då ?

  God påskeveke !
  Marieklem

 7. Sikkert en tur til Vesisaari og hilse på min spreke far! Returen tar vi via Tana, Ifjord og ytre strøk. Vakkert der om sommeren… Og ellers surfe rundt i nærområdet : Senja,Lofoten og indre Troms.

 8. Sommeren blir nok noe preget av en graviditet og jobbskifte. Foreløpig har det vært vanskelig å planlegge. Så da holder vi oss nok hovedsaklig til Sør-Varanger. «Ditt nærmeste ferieland…»

Legg igjen en kommentar