Noen tilleggsspørsmål

Du sitter og smiler og ler i åpen rett. Himler med øynene.
Er det noe du finner spesielt morsomt ved denne situasjonen? Er det særskilte ting som morer deg, eller er dette bare generelle uttrykk for at du finner hele situasjonen komisk? Utdyp gjerne hva det er som er så gøy ved dette. Del noen tanker med oss.

Du gir uttrykk for at dette er kjedelig.
Har du selv noen tanker om hva som kunne gjort denne saken litt mer spennende? Er det noe retten kan gjøre for å sprite situasjonen litt opp? Er det noe ved saken du finner spesielt langtekkelig, noe retten burde vite om hva du lar deg underholde av? Noen forbedringspotensialer til i morgen?

Tilegnet tilhørere som lo, smilte og endatil sovnet under dag to i dag.

2 tanker om “Noen tilleggsspørsmål

  1. Disse spørsmålene brenner også hull i meg og min forståelse av hvem vi er og hva dette dreier seg om. Takk for at du stilte dem! På den annen side er «vi» så mangt og mange. Ironisk distanse er nok bare én av mange måter å komme gjennom dette på.

Legg igjen en kommentar