Fido hjemme alene

Nå er det offisielt: Verden har gått helt av skaftet. Nyheten om dette kom i går.
Det er intet mer å tvile på: Verden har klikket internasjonalt.

Nå har nemlig kløktige folk laget en egen tv-kanal for hunder. Det er slutt nå: Slutt på hunder som skiter ned gulvtepper, graver seg ned i sofafyll og endevender klesskap. Det er også slutt på hundeeieres angst for hva Fido kan ha funnet på mens de selv er på jobb og bedriver et av de verste dyreplagerier: Å skaffe seg hund mens de selv jobber fulltid og binder bikkja til stolper, sofabein, stenger dem inne i bagasjerom, setter dem i fyrrom eller på kennel, foran butikker, eller låser dem inne med katter og kyr i fjøs. Nå er alle slike ting historie: Nå kan man sette Fido i stua foran tv’n. Heis faner og blås i basuner: Nå har verden gått av hengslene. Nå skal Fido se på tv. Kanalen heter Dog TV. Selvsagt heter den det.

Som tv-fagmann så jeg aldri dette komme, det skal jeg erkjenne, og det tar jeg selvkritikk på: Vi i bransjen burde sett denne nisjen for mange år siden og tilbudt Fido både pay-tv og heller spurt: Voff-, voff-, voffor skakke alle kunne se en god film?

Jeg har laget et lydbilde med hva som hypotetisk utspiller seg mens Fido er alene hjemme og matmor er på jobb. Har du som hundeeier tenkt på hva Fido driver med mens han er alene hjemme? Ikke? Hadde du likt å bli sperret inne, dag etter dag? Kjedelig, kjedelig, kjedelig.
Ps, Fido: Det er litt sånn doggystyle på TV1000 etter midnatt.

Én tanke om “Fido hjemme alene

Legg igjen en kommentar