Ungdommen nu til dags, altså

Supersøtt med all bekymring rundt Justin Biebers konsert i Oslo i kveld. Fiffig at barnevernet tok seg bryet verdt med å utnytte situasjonen til egen fortjeneste med å forlange overtid for å se til ungjentene på operataket. De klarte seg visst helt fint, ungdommene. Som deres bestemødre og -fedre gjorde i 1962, da Cliff Richard, for tiden gamlis, holdt konsert i Nederland. Ps, ligner han ikke litt på Justin, i profil?

6 tanker om “Ungdommen nu til dags, altså

    • Ja, det er det, Eva. Jeg håper ungdommen koste seg storligen i kveld. I dag ble vel de små, søte dansestegene avløst av litt raskere takter, men prinsippene er jo de samme.

  1. *sukk* 🙂
    Eg skulle eigentleg gifte meg med Cliffen eg, trur ikkje eg tenkte særleg over at han var over 20 år elde enn meg 🙂
    Artig gjensyn.

  2. Mr. Bieber har neppe forran sæ en 40 år lag karriere med hits hele veien. Spår en snarlig glømsel for han og det aller meste som kommer ut no.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.