3 tanker om “Sommer sett fra utsiden

  1. I fjor sommer hadde jeg en edderkopp på innsida av vinduet, hele sommeren. Hun (jeg tror det var en hunn) spant vakre nett mellom potteplantene og det hjørnet hun likte seg best i. Av og til fikk hun fluer som jeg fanget med fluesmekkeren, de ble raskt hentet og fortært. En dag i høst var hun plutselig borte, bare traser igjen av nettet. Kanskje hun (eller en slektning) kommer igjen i år? Edderkopper betyr lykke, sa farmoren min. Det tror jeg på.

  2. Who’s a friendly, little bee playing oh-so happily. Buzzing here and buzzing there. Busy buzzing everywhere. Maya loves and Maya cares, Maya gives and Maya shares. Maya likes to play around, but she’ll never let you down. Maya, – Maya the Bee. Maya, – Maya the Bee… See her flying through the air, buzzing here and buzzing there. Saying catch me if you dare, busy buzzing everywhere. Maya, – Maya the Bee. Maya, – Maya the Bee…

Legg igjen en kommentar