Tåkebanker

På jobb i dag kom vi i snakk om tåkebanker. Hva uttrykket betyr, hva det innebærer. Er det tåken som banker, eller er det penger inne i bildet, er det kanskje en underfilial av Fiskarbanken, eller for den saks skyld Thor Iversen-banken? Nei. Det er flak av tåke som siver langsetter kysten, driver, driver. Jeg kom på at jeg har noen bilder av tåkebanker, fra et sted langt, langt borte. Jeg kom til å tenke på en klargjørende samtale. Forøvrig så jeg et fjernsynsprogram i går, der forskere slo fast at hvis barn ikke får lov til å leke, tar de uopprettelig skade på sjelen. Det tror jeg på. Ut over dette tror jeg på vakker musikk, og vakre tåkebanker. Mer enn det får man bare håpe på.

3 tanker om “Tåkebanker

  1. Hm..vi har ganske sammenfallende trosretning…
    Lek. Vakker musikk. Vakre tåkebanker.
    For meg er det viktig å understreke at tåke er noe annet enn vakre tåkebanker.. Tåke hører muligens til Det Onde.

  2. Jeg sitter og skriver og kommer til ordet tåkebanker. Jeg ser for meg tåka drive over fjellene og havet, men trenger noe mer. Bilder, lyder?, fakta om denne typen banker. Googler. Og plutselig er jeg her igjen. Det måtte jo være du som kunne bringe klarhet i akkurat denne tåka, Jakob. Vakkert.
    Alt godt, Gunhild (mittsnitt)

Legg igjen en kommentar