Skisse til start på novelle

Heimdal Honningsvåg Elverum Bø i Telemark Åndalsnes, mai april 2012.

Jeg kan ikke utstå skjønne meg på menn, selv om jeg er mann selv. Jeg har ingenting lite til felles med andre menn. Derfor holder jeg meg mest til kvinner.
For ikke lenge siden ble jeg kastet ut fra et utested. Jeg hadde sittet og Bartenderen kom bort til meg og sa:
– Du, nå må du gå. Nå har du sittet og provosert med blikket ditt fått i deg litt for mye.
Hvorfor? spurte jeg, – jeg kan ikke se hva galt jeg  Ok, svarte jeg, og skjønte hva han mente. Jeg sendte denne kvinnen henne bartenderen et blikk som kunne senke ethvert ekteskap til bunns sa det meste, og mannen hennes trakk henne nærmere skuldrene sine nikket takknemlig til bartenderen. Hun kikket etter meg mot døren mot ham hun hadde valgt å dele livet med og sa hvisket kjære deg, nå går vi også.

 

3 tanker om “Skisse til start på novelle

Legg igjen en kommentar