Kjære kommentatorfolk

Jeg skulle ha svart dere, hver enkelt og én av dere. Jeg har dårlig samvittighet, fordi jeg gjennom fem år har forsøkt så godt jeg kan å takke, svare, gi dere tilbakemeldinger og oppmuntringer. Og fordi det blant annet er takket være dere at jeg er her jeg er nå: Som forfatter av en bok i løpet av året.

Ja, det har faktisk gått fem år med stort og mindre smått her. Jeg har hatt et travelt år bak meg, og antakelig foran meg. Dette er ikke ment som en unnskyldning, bare som en forklaring. Dere som har fulgt meg, kommet til, gått til og fra: Jeg er her.

5 tanker om “Kjære kommentatorfolk

 1. Jakob, ikke ha dårlig samvittighet. Du er bra slik du er, og gratulere med bloggbursdag.
  Om noen skal ha dårlig samvittighet, så er det meg. Jeg skulle ha kommentert, og skrevet mye flittigere i bloggen din, men vi får satse på at det skjer i den neste 5 års perioden.

  Gratulere med bok, og jeg gleder meg allerede til å lese den.

  // Stavron

 2. Blir spennende å lese boken din, Jakob 🙂 ! Når er det forresten den kommer…?
  Og er hele boken «bloggen din i bokform», om en kan si det slik?

  Skulle hatt mer tid til å skrive jeg òg, skriver når jeg kan. Men det er ikke alltid hverdagens krav står i det forholdet jeg vil, til alt annet…

  • Takk skal du ha, Olav, og velkommen som leser. Nei, boken blir ikke blogg i bokform, det finnes elementer herfra, men fortellingene er resultatet av en prosess gjennom flere år. Boken kommer til høsten og heter som skrevet «Det går ikke over», og handler om den gjennomgripende misforståelsen som vi mennesker lever i tidvis: Bare man later som, og ikke snakker om «det», da går «det» bare over en dag. For svaret er nei. «Det» går aldri over.

Legg igjen en kommentar