Spørsmål til avklaring

En bortgjemt nyhet, lørdag den 9. september 2017 på sine egne nettsider, varsler Den Nordiske Motstandsbevegelsen at de nå begynner det møysommelige arbeidet med å stille liste til neste stortingsvalg. Den Nordiske Motstandsbevegelsen er en selverklært nazistisk fellesnordisk bevegelse som her til lands hevder at de er i ferd med å representere det norske folket i sin alminnelighet. De er i mot feminisme, oppløsning av kjernefamilien, raseblanding, åpen homofili, jøder, innvandring, fri kunst og presse, miljøaksjoner og fritt uttrykt tankegods. De sier at de kartlegger folket nå. Og når tiden kommer, vil de ta grep.

Siden jeg, og ganske mange med meg, tester negativt på alt det ovenfor nevnte, er jeg med andre ord blant dem som stiller i kategorien folkefiender av staten. Det hadde derfor vært hederlig av dere å gi en avklaring, og jeg spør, på vegne av flere:

Hvis dere en gang kommer om natten og banker på: Er dere uniformert? Er det de sedvanlige, tidløse skinnfrakker og lærstøvler fra 77 år tilbake, eller bare enkle, tidsriktige armbind, der blodflekker går av i hurtigvask hvis det skulle være nødvendig å skifte i en fart? Har dere legitimasjon på vegne av herrefolket, der ute i nattemørket? Jeg vil gjerne se en fullmakt før jeg blir med.

Når dere fører oss inn i mørke kassebiler: Hvor skal vi? Til den velprøvde løsningen med en avstengt idrettsarena, eller til et kjellerlokale i betong med ei naken lyspære i taket, eller kanskje bare borti en lysning i skogen? Får vi noen siste ord? Jeg har mine siste ord klare, dere kan få dem nå:
Per Fugelli klarte dere aldri å ta. Det var han som tok dere.

Til minne om Per Fugelli, 1943–2017.

Én tanke om “Spørsmål til avklaring

  1. Bra at slikt ugress og på sikt livsfarlige «bevegelser» blir avslørt mens de er i sin spede start, for hvis man ikke får uvesenet luka bort før de får skikkelig fotfeste, så er vi er ille ute enn noen aner! Stå på alle gode krefter!

Legg igjen en kommentar